Rimer_Cat_boeken_topbillin
Rimer_Cat_boeken_topbillin

Rimer Londen

Het titelloze debuutalbum van producer Rimer London werd in de zomer van 2011 met luid gejuich ontvangen door het dansminnend publiek en critici.

 

De eerste single, het aanstekelijke ‘Love Dagger’ werd een clubknaller. De in het oog springende video werd op high rotation gedraaid op diverse videokanalen. De follow up ‘Put Your Gun Away’ werd wederom een clubknaller, voorzien van een oogstrelende video.

Rimer London kennen we tevens als producer van supergroep Le Le. Voor diegenen die onder een steen hebben gelegen, muzikaal gezien brengen deze discomonsters oorstrelende bangers als ‘Skinny Jeans’, ‘Breakfast’ en ‘Neen’. Afkomstig van de Magnetron Music albums ‘Flage’ en het recentelijk uitgebrachte ‘PartyTime’.

Samen met de flamboyante Cata.Pirata staat Rimer garant voor een energieke live show. De twee zijn te zien geweest in de landelijke clubs en op festivals als Pitch, Tweetakt, Rockit en Valtifest. Daarnaast waren ze support van onder andere Faithless, Hurts en De Jeugd van Tegenwoordig.  

Rimer London is beschikbaar voor dj sets. Rimer London + Cata.Pirata zijn gezamenlijk als live act beschikbaar voor zalen, clubs en festivals.

Topbillin' verzorgt exclusief de boekingen voor Rimer Londen. Wil je Rimer Londen boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

MUSIC ON SOUNDCLOUD