Boeker(s): Rosalie Pierre Request Press kit
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Follow:

FeestDJRuud

FeestDJRuud. Een eclectische party pionier en werkelijk de enige artiest in zijn soort. Gewapend met een arsenaal aan eigen hitsingles, special party effects en een next level MC, tovert hij elk event moeiteloos om tot een wervelwind van pure gekkigheid. Zijn energieke sound kent geen enkele grens en is naadloos verweven in een spectaculaire show die het feest in iedereen los maakt!

Zijn wereldberuchte “Gas op die lollie” zette elk feestje op z’n kop en opende de deuren voor hitsingles als “Weekend” ft. Kraantje Pappie, Sjaak & Dirtcaps, “Door tot het Einde”, “Duizend Nachten” met Jebroer, Mafe & Cartiez, “Feesttent remix” voor Kraantje Pappie en z’n rework van “Turn the Tide” in samenwerking met Dutch Movement. Ondertussen groeit en bloeit zijn feestografie van eigen remixes van de meest uiteenlopende krakers en exclusieve originals.

Grote festivals en internationale podia hebben stuk voor stuk zijn magie en aantrekkingskracht ondervonden: Tomorrowland, Valtifest, Mysteryland, Concert at Sea, Bungalup, Zwarte Cross, Extrema Outdoor, Amsterdam Open Air, Emporium, Defqon, 538 Jingle Ball, Totally Summer en vele meer, werden tijdens zijn clubtour gek gemaakt met een onmiskenbare en aanstekelijke energie. Zelfs een pandemie kan het feest niet tegenhouden, want ook in 2021 zal het party alarm van FeestDJRuud weer luiden, staat de Flügel koud als vanouds en kunnen we ons klaarstomen voor nieuwe muziek en nieuwe herinneringen onder een regenboog van confetti.

Voor het najaar van 2021 kondigt FeestDJRuud ‘Lonely At The Tap’ aan in AFAS Live. Het belooft het eerste grote feest van het najaar te worden als het weer kan, zonder beperkende maatregelen. Er staan meerdere data in optie, de exacte datum in oktober, november óf december wordt nog bekend gemaakt.

FeestDJRuud kondigt feest in AFAS Live aan zonder datum

11/02/21

Programma Feest To Black bekend

15/11/16

FeestDJRuud kondigt clubtour ‘Rest in Party’ aan

15/09/16