Topbillin FLEXICANxSEF shot by Patrick Ebu Mordi.jpg
Topbillin FLEXICANxSEF shot by Patrick Ebu Mordi.jpg

The Flexican & MC Sef

The Flexican & MC Sef gaan wederom de samenwerking aan met Topbillin’. Na eerdere gezamenlijk behaalde successen met de live shows van ‘Sef’ en ‘Flinke Namen’ is vanaf nu is ook de dj / mc set van deze twee gesoigneerde heren te boeken.

The Flexican behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse dj scene. Zijn toonaangevende eclectiche mix van stijlen en zijn unieke techniek zetten de muzikale toon voor wat er komen gaat. Hij is dan ook een graag geziene gast in vele clubs en op diverse festivals.

Als producer boekte hij al vele successen, onder andere met zijn eigen band Flinke Namen. Met  Typhoon maakte hij de classic ‘Bumaye’. Deze track wordt op dit moment door Flex & FS Green in een nieuw jasje gestoken voor het aankomende Major Lazer album. He international baby!

Samen met woordkunstenaar en rijmkoning Sef levert hij de perfecte ingrediënten voor een avondje verantwoord losgaan. Met het eigen concept Yours Truly verkopen ze inmiddels landelijk clubs en popzalen uit.

Topbillin' verzorgt exclusief de boekingen voor The Flexican & MC Sef. Wil je The Flexican & MC Sef boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Hillie Zoetelief.

MUSIC ON SOUNDCLOUD