Blessed II van Jonna Fraser is nummer 1!

03/11/17

Een week na de release, komt ‘Blessed II’ van Jonna Fraser binnen op nummer 1 in de Gfk album top 100. De triomf is niet vrij van symboliek: precies een jaar geleden behaalde Jonna Fraser met ‘Blessed’ (voorloper van ‘Blessed II’) zijn eerste nummer 1 album. Gelijktijdig met ‘Blessed II’ verscheen vorige week de single- en videoclip van Architect met bijdragen van Frenna en Sevn Alias.

Beluister ‘Blessed II’ hier:

.

Op zijn nieuwe album Blessed II staan dertien tracks, waaronder de nieuwe single Architect (feat. Sevn Alias & Frenna), die deze week hoog binnenkomt in de Single Top 100. Naast Sevn Alias en Frenna – die deze week met Vervloekt zijn derde nummer 1-hit in de Single Top 100 scoort – bevat het album ook gastbijdragen van Cho, Boef, Chivv, Zoë Turan, JoeyAK en Equalz. De tracks op Blessed II zijn geproduceerd door onder anderen Reverse, Project Money, Esko, Andy Ricardo, Spanker, Omar Duro, 6ABY en Soundflow.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Jonna Fraser. Wil je Jonna Fraser boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Edwin Mulder.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.