Dichter – Lof aan Erasmus

18/10/16

Dichter speelde tijdens de opening van de ‘Erasmus Experience’ in de Bibliotheek van Rotterdam een speciaal geschreven nummer over Desiderius Erasmus. Dit in aanwezigheid van z.m. Koning Willem-Alexander, Burgemeester Aboutaleb (Rotterdam) en de directeur van de Bibliotheek, Theo Kemperman.

De Erasmus Experience is een gratis toegankelijke, interactieve en permanente tentoonstelling over humanist Desiderius Erasmus. ‘Lof Aan Erasmus’ is een speciaal geschreven nummer voor de Erasmus Experience.

Bekijk Lof aan Erasmus hier terug:

Dichter

Met zijn unieke stemgeluid en energieke liveshows, met volledige band, is Dichter hard op weg zijn stempel te drukken op de Nederlandse hiphopscene. Voor zijn eclectische, veelgeprezen debuutalbum ‘Nieuw Leven’ werkte Dichter samen met beeldende kunstenaars en ontwerpers. Het album vertelt over Dichter’s veelkleurige ontdekkingsreis naar volwassenheid.

 

 

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Dichter. Wil je Dichter boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Hakim El Kordi.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.