Dichter: Van Mij, Aan Jou, Voor Ons

22/12/17

In 2015 bracht Dichter zijn eclectische, veelgeprezen mini-album ‘Nieuw Leven’ uit. Met die plaat en single ‘Synths’ ging hij onder andere langs bij 3FM en DWDD. Verder was hij met zijn energieke liveshows de afgelopen jaren te zien in verschillende popzalen en allerlei festivals (o.a. Oerol, Festival Mundial en Motel Mozaique) door heel het land. Dichter is hard bezig zijn stempel op de Nederlandse hiphopscene te drukken: binnenkort ook ver daarbuiten.

Nieuwe muziek is namelijk in aantocht. Op 9 februari brengt Dichter zijn nieuwe EP uit: ‘Van Mij, Aan Jou, Voor Ons’. Die release viert hij diezelfde avond met zijn nieuwe liveshow in V11. Degenen die die hem al eerder zagen optreden weten het: ieder optreden van Dichter laat een blijvende indruk achter. Zorg dat je erbij bent. Kijk voor tickets: http://bit.ly/DichterV11

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Dichter. Wil je Dichter boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Hakim El Kordi.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.