Jonna Fraser – Blessed II

27/10/17

Het gloednieuwe project van Jonna Fraser is vanaf vandaag overal te beluisteren. Blessed II is het nieuwste werk van Jonna Fraser sinds zijn Gouden Album Jonathan, en opvolger van zijn voorlaatste project Blessed, dat vorig jaar op nummer 1 binnenkwam in de Nederlandse albumcharts. Met Blessed II blijft de Zaandammer zijn zegeningen tellen; de plaat bevat 13 tracks, bijdragen van o.a. Boef, Sevn Alias, Frenna en Equalz en producties van o.a. Reverse, Project Money, Spanker, Esko, Soundflow en Andy Ricardo.

Beluister de EP hier:

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Jonna Fraser. Wil je Jonna Fraser boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Edwin Mulder.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.