Joost van Bellens Allnighter volledig terug te luisteren

21/11/17

Het is obscuur, broeierig, intens, gevaarlijk…een beetje geil ook wel. De Allnighters van Joost van Bellen in de Melkweg zijn een begrip op zich. En goed nieuws want de laatste Allnighter is nu in zijn geheel terug te luisteren!

En na twee uitverkochte edities schraapt nu episode drie vanJoost van Bellen All Night zijn hoeven om de Upstairs van de Melkweg in te denderen!

Deze levende legende is na de afsluiting van het hoofdstuk RAUW geenszins achter de geraniums beland. Sterker nog, hij is de afgelopen maanden in een piepkleine Speedo op handen en voeten in de meest ongure hoekjes van het internet gekropen om nieuwe ongehoorde muziek te vinden. Hij oliede zichzelf royaal in, wurmde zichzelf in donkerste holletjes van het internet en stak zijn neus in de meest ongure plekjes.

Wat hij daar vond? Giertanks vol met muzikale derrie, maar ook ruwe diamantjes in de door Joost zelfbenoemde genres Potten-en pannentechno, Weirdohouse en Electroclash 2.0, die hij als een bedwelmend parfum de zaal in zal spuiten. Het zaagt, het schuurt, het pompt…poeh, is het hier warm of ligt het aan ons? It’s Joost van Bellen baby, all night long.

  • Joost van Bellen All Night
    Zaterdag 2 december
    Melkweg Amsterdam (Upstairs)
    Zaal open: 00:00
    Tickets en meer info: Melkweg
Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Joost van Bellen. Wil je Joost van Bellen boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.