Willem de Bruin en Frank Boeijen maken titelsong Mannenharten 2

01/12/15

Op vrijdag 4 december verschijnt het nummer ‘Een Echte Man’, een samenwerking tussen Willem de Bruin (The OppositesThe Million Plan) en Frank Boeijen. De bijzondere samenwerking kwam tot stand voor de titelsong van de nieuwe Nederlandse film Mannenharten 2 die vanaf 17 december in de bioscoop te zien is.

Het nummer ging dinsdagmiddag in première op Radio 2 bij Gijs Staverman.

“Frank en ik gaan door als The Opposites”, grapte Willem in de uitzending. Frank Boeijen is trots op de samenwerking.
“Dit is toch een prachtige combinatie? Een heel interessante samensmelting van de rapscene versus de melodieuze scene waar ik uit voort kom.”

Vanaf vrijdag is de single ‘Een Echte Man’ van Willem de Bruin & Frank Boeijen te downloaden op iTunes en te streamen via Spotify, Deezer, Apple Music en andere streamingdiensten.

Bekijk hier de trailer van Mannenharten 2:

 

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor The Million Plan. Wil je The Million Plan boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Edwin Mulder.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen