Yung Nnelg presents ‘Grandslam Tour 2017’

12/08/17

2017 is nu al het jaar van de Zes Nullen Baby, Nnelgy oftwel: Yung Nnelg.

In het voorjaar wist hij al op overtuigende een uitverkochte Paradiso plat te spelen, gevolgd door grote festivals zoals Best Kept, Down The Rabbit Hole, Woo Hah! en Appelsap. Op Appelsap maakte hij bekend dat het nu tijd is om komend najaar de popzalen in te gaan maar dat doet Yung Nnelg natuurlijk niet zonder zijn fans te trakteren op nieuwe muziek. Aan het einde van de zomer zal namelijk zijn nieuwe EP ‘Serena’ uitkomen!

Met deze EP zal Yung Nnelg langs zes zalen in Nederland touren en geheel in stijl is deze tour de ‘Grandslam Tour’ genoemd!

28 oktober: Hedon, Zwolle
4 november: Simplon, Groningen
11 november: Merleyn, Nijmegen
18 november: Ekko, Utrecht
24 november: Hall of Fame, Tilburg
8 december: Paradiso-Noord, Amsterdam

Tickets zijn verkrijgbaar via de zalen. Be sure to bring your Winnaars Mentality…

GAME. SET. MATCH.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Yung Nnelg. Wil je Yung Nnelg boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Edwin Mulder.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.