Boeker: Rosalie Pierre Request Press kit

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.
Follow:

GEZA

GEZA verwierf landelijke bekendheid met zijn rol in de film “Alleen Maar Nette Mensen” en een jaar later werd hij een veel besproken kandidaat in het tv-programma “Expeditie Robinson”.

Zo slecht als hij tegen honger kan, zo goed is GEZA in het vermaken van een groot publiek. Naast zijn studie aan de Toneelschool heeft hij van kleins af aan op huis- en schoolfeesten gedraaid en inmiddels is GEZA één van de meest geboekte dj’s van het land. Waar hij voorheen samen met Manuel het land afreisde, doet hij dat nu alleen. Maar met even veel enthousiasme en plezier weet hij ieder publiek tot extase te brengen. Zijn sound is eclectisch, variërend van hiphop tot house, van r&b tot aan 70’s, 80’s & 90’s classics, één ding is zeker, waar GEZA ook komt, hij maakt er een feestje van!

Currently no news.