Boeker(s): Shalouw Sophy Request
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Follow:

Met inmiddels meerdere solo-albums, gigs op festivals als Lowlands en WOO HAH! en prijzen voor o.a. ‘Beste Artiest’ en ‘Beste Album’ is Hef een van de meest sterke rap live-acts van Nederland.

In 2009 verscheen zijn debuutalbum ‘Hefvermogen’ en tekende hij bij Noah’s Ark. In de jaren daarna bracht Hef meerdere tracks uit waaronder de ‘Bang Bros Do Lowlands-mixtape’, ‘Kutleven’ en zijn langverwachte tweede soloplaat ‘Papierwerk’. Het album kwam binnen op nr. 1 in de iTunes album-hitlijsten en op nr. 12 in de album top 100. In 2015 bracht hij uit het niets de EP ‘6,5’ uit, een aanloop naar zijn inmiddels derde solo-album ‘13’ en zette hij de toon van de plaat met de op de GTA-game geïnspireerde videoclip ‘Kofferbak’. Het daaropvolgende album ‘Ruman’ bevat samenwerkingen met o.a. Lil Kleine en Josylvio en in 2017 zet Hef zijn GOAT status vast met het album ‘Geit’.

In 2019 worden zijn 10 legendarische jaren in de rapgame bekroond wanneer zijn nieuwste album ‘Koud’ op nummer 1 binnenkomt in de charts.

Currently no news.