Boeker(s): Shalouw Sophy Request Press kit
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Follow:

Kaene Marica, afgekort KM, is een Haagse rapper die naam heeft gemaakt als ¼ deel van de rapformatie SFB. Het Haagse viertal kende vrijwel direct hun doorbraak met het nummer ‘Flexen’ en hun eerste album ‘Reset the Levels’. Vele grote successen volgden daarna. Van het behalen van een gouden status voor het album ‘77 nachten’ tot aan een platina status voor het album ‘Reset the Levels III’.

Als de Benjamin van de groep heeft KM nu ook besloten om zijn vleugels uit te slaan en een solocarrière te starten. Zijn eerste zelfstandige nummer 1-hit behaalde KM door een succesvolle samenwerking met Bizzey en ‪Frenna waaruit het nummer ‘Culo’ ontstond.

Bully, afkorting van Young Bull hoe KM door zijn naasten wordt genoemd, heeft het afgelopen jaar verschillende solosuccessen geboekt. ‘Young Patron’ kwam tot stand door een samenwerking met Chivv, voor ‘Mamacita’ dook KM in de studio met SFB-collega Frenna en Jonna Fraser. Beide tracks zijn talloze keren gestreamd en ‘Mamacita’ werd zelfs bekroond met een platina status. Naast de samenwerkingen met binnenlandse collega artiesten heeft KM inmiddels ook de internationale rappers Kater Karma uit Suriname en Rich Kalash uit Curaçao aan deze lijst mogen toevoegen. ‘Babylon’ bleek vooral in de nachtclubs in Nederland en in Curaçao erg succesvol. 

De rapper heeft 2020 afgetrapt met de track ‘I Dont Wanna Die’, een samenwerking met de opkomende artiest Jack. KM is, zoals het een echte Bull betaamd, gretig en van plan zich ook als soloartiest te vestigen in de Nederlandse muziekindustrie. Hij maakt lange dagen, en nachten, in de studio en dat belooft een hele hoop mooie projecten.

Currently no news.