Boeker: Maarten Middendorp Request Press kit

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.
Follow:

Teske

Het muzikale avontuur van Teske begon in 2016 overdonderend met uitverkochte clubshows en goedbeluisterde singles. Maar toen was het terug naar de tekentafel voor de 23-jarige songwriter en dat laat ze nu horen op haar debuutalbum PORSELEIN: Een modern en dansbaar Nederlandstalig album maken, vol frisse producties en originele lyrics. Teske schreef alle songs zelf en werkte onder meer samen met Guido Joseph, Jan Derks en Joshua Nolet van Chef’Special, Mick Spek en producer Léon Paul Palmen en deed featurings met o.a. Cartiez, Joost en Joshua Nolet.
In maart 2019 staat Teskes tweede clubtour gepland en eerder speelde ze op Appelpop, Concert at Sea en uitverkochte shows in Paradiso en TivoliVredenburg..

Teske gaat live: de Porselein tour

19/11/18

Debuutalbum Teske: porselein

02/11/18

Teske on tour!

03/10/17