Boeker: Rosalie Pierre Request Press kit

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.
Follow:

Bryan duh Chatanier of beter bekend als DJ/Producer Trobi was geleidelijk een gevestigte naam voor zich zelf aan het maken in de dance scene. Hij was de jongste artiest ooit die een platencontract tekende bij zijn huide platenmaatschappij op 16 jarige leeftijd. Maar zijn vriendschap met rapper Ronnie Flex introduceerde hem in een totaal andere muziek genre die niemand van de dance producer zou verwachten.

Het duurde niet lang of de gehele Nederlandse hiphop scene had gehoord en was onder de indruk van zijn werk. Dit resulteerde in samenwerkingen met de crème de la crème van de muziek industrie met namen als Boef, Kevin, Chivv, Jacin Tril, Josylvio, Snelle en vele andere.

We kunnen veilig zeggen dat in een zeer korte tijd heft Trobeats een grote naam voor zichzelf gemaakt in de pop en urban scene.

Currently no news.