Boeker(s): Rosalie Pierre Request Press kit
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Follow:

Bryan du Chatenier of beter bekend als DJ/Producer Trobi, viel door zijn multi talentvolle productie skills & grote variatie in diverse muziek stijlen voor het eerst op bij rapper Ronnie Flex.

Het nummer “Red me” van Ronnie Flex met zangeres Tabitha kwam niet alleen direct op het succesvolle album REMI maar behaalde ook de gouden status (6 miljoen streams +). Trobi was nauw betrokken bij het produceren van het Ronnie Flex album “NORI” waaruit 2 singles zijn voortgekomen beide geproduceerd door Trobi, namelijk de titel track “NORI” en de clubbanger “4/5” die uiteindelijk dubbel platina (24 miljoen streams +) is gegaan.

Alles wat Trobi aan raakte leek in goud te veranderen en dit was rapper Sevn Alias niet onopgemerkt gebleven. Het nummer “Big Man” van Sevn Alias geproduceerd door Trobi werd een enorme club banger. De singel ging binnen een maand goud en behaalde uiteindelijk de platina status (12 miljoen streams +). Het succes van deze samenwerking zou overschaduwd worden door het nummer “Herres” van Sevn Alias. Een ode aan AFC Ajax, het nummer werd landelijk opgepikt door de clubscene, radio, televisie & werd zelfs afgespeeld tijdens de huldiging van Ajax in Amsterdam.

Het duurde niet lang of de gehele Nederlandse hiphop scene had gehoord en was onder de indruk van zijn werk. Dit resulteerde in samenwerkingen met de crème de la crème van de muziekindustrie met namen als: Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Sevn Alias, Mula B, Tabitha , Bizzey , Kevin en vele andere.

Currently no news.