Boeker: Hakim El Kordi Request Press kit

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.
Follow:

Valsbezig

ValsBezig is een groep van vier 21 jarige talentvolle zangers/rappers uit Amsterdam-Zuidoost die hun doorbraak in de zomer van 2016 tijdens de FunX Talent show maakten. Hun doorbraak track ‘CONTROLE’ was speciaal op de dames gericht en werd als remix opdracht speciaal voor deze show gemaakt. Zij wonnen deze show en werden in 2017 tijdens de FunX Awards bekroond met hun eerste FunX Award in de categorie Best Talent 2017. Ze brachten in dat zelfde jaar hit singles zoals ‘Tranquilo’ en ‘Naar Beneden’ uit en kregen ook in hetzelfde jaar nog 2 gouden platen voor deze tracks.

Hun eerste officiële EP ‘VBALERT’ kwam eind september 2017 uit en het ziet er naar uit dat deze EP in september 2018 in zijn geheel de goud status zal behalen. Na de release van deze EP werkte ValsBezig hard door in de studio aan hun tweede project genaamd ‘SOON ON TOP.’ De eerste single van het project ‘BUK’ kwam eind april uit, ging viral en viel direct in de smaak bij het publiek. De track ging binnen no-time goud en deze platen ontvingen ze live on stage tijdens een uitverkochte Latin Village prime time set.

Currently no news.