Docu: ANBU Gang, A Nation By Us

09/11/18

Denkt men aan de Nederlandse rapscène, dan denkt men vaak aan grove straattaal, dure merkkleding, blinkende sieraden, seks, drugs en criminaliteit. Maar wie verder kijkt dan dat, ontdekt een supercreatieve en getalenteerde generatie. Je ziet het in de docu ANBU Gang, A Nation By Us, waarin we de ambitieuze Venlose vriendengroep en hiphopsensatie ANBU Gang volgen die in een jaar tijd het land veroverde met hun muziek.

De docu geeft niet alleen een fascinerende kijk in de wereld van de Nederlandse rapscène en de urban cultuur. Het geeft ook een intiem beeld van een vriendengroep en hun groei naar volwassenheid.

Bekijk de docu ‘ANBU Gang, A Nation By Us‘ via de link!

 

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor ANBU. Wil je ANBU boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Shalouw Sophy.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.