Nieuw album De Jeugd: Anders (Different)

09/11/18

Het nieuwe album van De Jeugd van Tegenwoordig is vanaf NU overal te beluisteren. ‘Anders (Different)‘ is het nieuwe werk van De Jeugd, en de opvolger van het album ‘Leuk‘ die eerder dit jaar uitkwam.

Beluister ‘Anders (Different)‘ hier:

‘Moshpit’, de eerste single van het nieuwe album, kreeg afgelopen vrijdag al een videoclip

 

5 keer uitverkochte shows en een filmfestival

De week van 12 t/m 18 november is gebombardeerd tot De Jeugd van Tegenwoordig week in de Melkweg. De living hiphop legends staan maar liefst vijf keer in één week in een uitverkochte Max en breken daarmee alle records – een prestatie nooit eerder voorgegaan in de geschiedenis van de Amsterdamse popzaal.

Naast de concerten vindt er een heus DJVT Filmfestival plaats en als kers op de taart kun je in Melkweg’s nieuwe café/restaurant MILK een Mariokart WiWaWedstrijd spelen en Pim Pam Fred Karaoke zingen, met louter hits van De Jeugd van Tegenwoordig.

Meer info via: www.melkweg.nl
Voor de shows in Den Haag (Paard) op 24-12 en in Tilburg (013) zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Bestel ze hier:
Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor De Jeugd van Tegenwoordig. Wil je De Jeugd van Tegenwoordig boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.