Bizzey & Zwart Licht genomineerd voor Edison Popprijs 2019!

04/12/18

Vanochtend zijn de genomineerden voor de Edisons Popprijs 2019 bekend gemaakt! Bizzey is met de track ‘November‘ geselecteerd in de categorie ‘Hiphop’, en Zwart Licht is genomineerd in de categorie ‘Beste Videoclip’ met de song ‘Zwarte Hollanders‘.

De Edisons worden op 11 februari 2019 uitgereikt tijdens het besloten evenement in de Gashouder op de Westergasfabriek in Amsterdam.

Bizzey – November

Jurymotivatie: “Nadat hij Yellow Claw gedag zei, heeft Bizzey niet lang bij de pakken neergezeten. Na de breuk in 2016 beloofde hij Nederland solo te gaan veroveren en nadat hij met ‘Traag’ de dansvloeren al had ingepakt, is hij dankzij ‘November’ definitief geslaagd in zijn missie.”

Zwart Licht – Zwarte Hollanders

Regisseur: Daniël Adjei
Jurymotivatie: “Op 22 februari 2018 kwam het langverwachte nieuwe album ‘Bliksem’ uit waarvan ‘Zwarte Hollanders’ in samenwerking met Ray Fuego het tweede nummer is. Deze vette track is een eerbetoon aan alle zwarte boegbeelden (Zwarte Hollanders) in Nederland tijdens het WK van 1998. In ‘Zwarte Hollanders’ eren de mannen van Zwart Licht hun (zwarte) voetbalhelden uit hun jeugd. Helden die ondanks hun geweldige carrières, niet altijd de credits hiervoor hebben mogen ontvangen.”

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Zwart Licht. Wil je Zwart Licht boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Eliza Ammeraal.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.