FeestDJRuud kondigt feest in AFAS Live aan zonder datum

11/02/21

FeestDJRuud geeft dit najaar een feest in de AFAS Live onder de noemer ‘Lonely At The Tap’. Hij belooft ‘het eerste grote feest’ van het najaar te geven als het weer kan zonder beperkende maatregelen. De datum wordt dan ook pas bekendgemaakt als duidelijk is wanneer het feest plaats kan vinden. Fans kunnen nu alvast een ticket reserveren via www.lonelyatthetap.nl door een kleine aanbetaling te doen.

De show ‘Lonely At The Tap’ zal een avondvullend programma bieden van 23:00 tot 05:00 uur inclusief diverse voorprogramma’s en bijzondere gastoptredens.

 

“Na een jaar vol uitdagingen en verplaatste optredens is er behoefte aan perspectief en vooral weer een berg feest. Ik ben er dan ook helemaal op verheugd dat we door flexibele data’s een stukje zekerheid bieden en we het einde van een lockdown met een slokdown kunnen vieren. Deze show en de geplande tour hebben we voor 2020 nooit kunnen aankondigen, maar ik kan beloven dat we 10x zo hard en feestelijk gaan uitpakken. Arm in arm en al crowdsurfend de nacht in, gooi dat barretje maar nat…”, aldus FeestDJRuud.

FeestDJRuud heeft in oktober, november en december verschillende zaterdagavonden in optie staan in AFAS Live. Fans kunnen alvast zeker zijn van een ticket door een aanbetaling doen van 12,95 EURO (inclusief servicekosten). Wanneer de definitieve datum bekend is, krijgen bezoekers hierover bericht met het verzoek tot betaling van het resterende bedrag van het ticket.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor FeestDJRuud. Wil je FeestDJRuud boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker(s): Rosalie Pierre.
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.