GIAN pakt 3FM Talent en is genomineerd voor de MTV Push Award 2020.

27/10/20

GIAN on fire. Het Rotterdamse duo is sinds oktober 3FM Talent met hun nummer ‘Medicatie’ en pakt nu ook een nominatie voor de MTV Push Award 2020.

De winnaar van de Award maakt kans om een jaar lang extra in de spotlights te worden gezet door MTV Push. Dit jaar is GIAN een van de genomineerden, naast ADF Samski en Yade Lauren. De maand oktober stond al langer in het teken van GIAN. MTV Push support namelijk iedere maand een opkomende Nederlandse artiest, en wordt daarbij door een bekende Nederlandse artiest getipt. In het geval van GIAN waren dat de mannen van DI-RECT. Marcel Veenendaal, voorman en zanger van DI-RECT: “Zij (GIAN) hebben fashion en hiphop bij elkaar gebracht. Hiphop-artiesten zijn de rockstars van deze generatie!”. De winnaar van de MTV Push Award 2020 wordt later dit jaar bekend gemaakt.

Ook 3FM zette de heren in de spotlight: GIAN is 3FM Talent. Het duo is deze maand extra vaak te horen op de zender met hun nummer ‘Medicatie’, dat ze lieten horen in de 3FM Live Box.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor GIAN Wil je GIAN boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker(s): Shalouw Sophy.
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.