Vacature – Boeker

13/04/18

Vacature – Boeker

Agents After All is een allround muziekbedrijf. We houden ons bezig met publishing, management, organisatie en programmering van festivals, het promoten van grote shows, marketing en een platenlabel. Ons team boekers bij Agents After All (Theater), TopBillin’ en AAA2010 boeken shows. Veel shows; van de kleinste tot de grootste zalen, bedrijfsfeesten en vele festivals. We werken vanuit Amsterdam vol passie en doorzettingsvermogen aan de carrières van de artiesten waarvoor we mogen werken. Van singer-songwriter tot bands en DJ’s.

Wat zoeken we?
We zoeken een nieuwe boeker met de nodige ervaring binnen het muziekwerkveld om ons team uit te breiden. Als boeker vervul je tevens de rol van A&R en spot je de nieuwste artiesten. Je creëert de beste ideeën voor de live planning van deze artiesten en je bent altijd zoekende op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen en buiten het bedrijf.

Wie ben jij?
We zoeken een flexibele en georganiseerde multitasker vol passie en energie. Je toont initiatief, neemt verantwoordelijkheid, bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen. Je hebt kennis van de live muziekmarkt en je wil deze verder uitbreiden. Je werkt zelfstandig, en in teamverband, aan de carrières van meerdere artiesten. En je kan jouw visie en ideeën duidelijk overbrengen.

Wat vragen we?
Een mooi CV met diploma’s en de nodige ervaring helpt, maar we zoeken vooral iemand met veel passie, energie en de juiste mentaliteit om hard te werken in de muziekwereld.

We bieden:
Een fulltime baan binnen een energiek en ervaren team, op een mooie locatie in Amsterdam-Noord. Naast de informele werksfeer heb je ook toegang tot de leukste festivals en optredens.

En nu?
Denk je dat deze baan iets voor je is? Stuur dan een mail met CV naar vacature@agentsafterall.nl waarin je uitlegt waarom we vooral jou moeten uitnodigen voor een gesprek.

 

Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld.