Winne gaat opnieuw Oprecht Door Zee!

14/09/18

Winne komt begin 2019 met nieuwe shows in het kader van zijn Oprecht Door Zee tour. Vanwege het enorme succes van de eerste clubtour clubtour staat hij vanaf begin februari in een zevental zalen door het land. De ODZ Tour 2 wordt afgesloten met een optreden in Paradiso, Amsterdam op 12 april 2019.

Met het eerste deel van zijn ODZ-tour speelt hij voor uitverkochte zalen van Rotterdam tot Gent (BE). De goede ontvangst en de vraag naar tickets betekende dat nieuwe data niet konden uitblijven.

Winne startte het muzieklabel Couture33 en leverde bijdrages aan tracks van collega artiesten als Ronnie Flex, Jonna Fraser, Cho & Zwart Licht. Daarnaast was Winne de laatste jaren geregeld live te zien op crossover festivals als Solar Weekend, Lowla§nds, NIKO. Open Air, Latin Village, Fabrique Mozaique, Oranjebitter en Mysteryland. Hiermee bevestigt Winne zijn vaste waarde als populaire hiphop artiest in het hedendaagse live circuit.

Winne ODZ Tour 2

01-02: Paard, Den Haag
09-02: Patronaat, Haarlem
14-02: Doornroosje, Nijmegen
08-03: Burgerweeshuis, Deventer
23-03: Hall Of Fame, Tilburg
05-04: Annabel, Rotterdam (Sold Out)
12-04: Paradiso, Amsterdam

Tickets voor de tour zijn per direct verkrijgbaar via de zalen.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Winne. Wil je Winne boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.