Zanillya + Deux Deux @ Topbillin’

01/05/15

Vol trots verwelkomen we twee nieuwe live acts op ons roster: Zanillya en Deux Deux. Zanillya won in 2011 de Grote Prijs van Nederland in de categorie HipHop. Op haar eerste Engelstalige EP “Electricity and Drums” gooit ze het over een andere boeg, Caribbean Grunge: dancehall, reggae, met een vleugje hiphop en veel bassen. De Nijmeegs-Amsterdamse HipHop crew Deux Deux bestaat uit Zo Moeilijk-rapper Rosco en Zwart Licht-producer Hayzee. Na een paar losse tracks door de jaren heen, is begin 2015 de EP ‘Imperium’ uitgekomen.

Zanillya

Zanillya tourt in 2015 samen met Cookachoo en Kuddedieren langs de Nederlandse podia met het Tropicale Bassclub concept. Daarnaast staan er nieuwe releases op de planning, onder andere op het Enchufada label, met Branko (Buraka Som Sistema). Ze is beschikbaar voor festivals en clubs, waarvan de eerste inmiddels bevestigd zijn!

Luister hier naar Zanillya op Soundcloud

Boeker: Edwin Mulder

Deux Deux

Op de EP ‘Imperium’ werkt Deux Deux samen met onder meer Faberyayo, Supah Dupah, Adje, Kabel en Nosa. Check hier de video van ‘Hoor’ ft. Faberyayo. Deux Deux is onder andere live op Solar Weekend te zien deze zomer. Ze zijn beschikbaar voor festivals en clubs.

Luister hier naar de ‘Imperium’ EP

Boekingen: Edwin Mulder