Teske @ Topbillin’

28/06/16

Vol trots verwelkomen we Teske op ons roster!

Vanaf het moment dat Teske de Schepper geluid kon maken en een pen kon vasthouden, is ze begonnen met zingen en schrijven. Op 19-jarige leeftijd verruilde ze haar boerendorpje, voor het levendige Amsterdam. Dit was het startpunt van haar carrière. In november 2014 bracht ze haar eerste single ‘Rewritten’ uit. Deze track stond wekenlang in de Tipparade, de videoclip werd op YouTube meer dan een miljoen keer bekeken. In 2015 bracht Teske meerdere singles uit en deed ze schrijfsessies met de meest uiteenlopende artiesten, zoals The Opposites en JB Meijers. In mei 2016 bracht Teske samen met Mr. Polska & Boaz de zomerhit ‘Samen’ uit. Nog geen maand later ontvingen ze hiervoor een gouden plaat.

Op 4 november staat Teske in TivoliVredenburg, Utrecht. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via http://www.tesketivoli.nl

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Teske. Wil je Teske boeken in jouw zaal, club, festival? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.