Legacy

Topbillin’ staat sinds 2005 in het hart van de Nederlandse hiphop-, dance- en popcultuur. Het bedrijf was het eerste grote kantoor voor hiphop-artiesten en heeft daardoor een breed netwerk opgebouwd bij festivals, clubs, reclamebureaus, artiesten en managementkantoren.

Bij Topbillin’ staat de carrière van de artiest centraal en kiezen we voor een strategische samenwerking met een artiest in de lancering, ontwikkeling en/of versterking van hun carriére.

Door de jaren heen hebben we mogen samenwerken met zowel de grootste namen in de scene als de nieuwste namen van morgen. Denk daarbij aan acts als De Jeugd Van Tegenwoordig, The Opposites, Idaly, Tabitha, Opgezwolle, Bizzey, Josylvio, FeestDJ Ruud, Défano Holwijn, Natte Visstick, Joost van Bellen en Sarita Lorena.

Topbillin’ is naast boekingskantoor ook concertorganisator en daarmee verantwoordelijk voor het organiseren van uitverkochte shows van onder andere De Jeugd Van Tegenwoordig in het Olympisch Stadion, Bizzey in AFAS Live, FeestDJRuud in de Heineken Music Hall en het hiphopfestival Appelsap in Amsterdam.