Boeker(s): Shalouw Sophy Request Press kit
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Follow:

Défano Holwijn is een Nederlandse presentator, acteur, muzikant, TV & YouTube personality.

De Amsterdamse Défano wist al op jonge leeftijd dat zijn passie ligt bij de media en entertainment wereld. Zijn aanstekelijke lach en gevoel voor humor zorgt ervoor dat hij al snel bekend werd bij het grote publiek!

In zijn jonge jaren timmerde Défano al snel aan de weg als muzikant. Zo was hij in zijn vrije tijd vaak samen te vinden met onder andere Jonna Fraser en Esko. In 2013 begon hij met het maken van korte filmpjes op Facebook. Deze filmpjes sloegen enorm aan bij zijn doelgroep. Met een unieke kijk op het leven en de alledaagse gebeurtenissen zorgde hij ervoor dat hij binnen no time een grote following op zijn Facebook wist op te bouwen met meer dan 100k trouwe volgers. Inmiddels is hij alweer druk bezig met zijn muziek carrière, en heeft hij meerdere releases met honderd duizenden streams. Zijn eerste singles ‘Baby Fever’ en ‘Love Soldier’ werd al erg goed ontvangen, maar Defano raakte zijn fans pas echt met zijn 101Barz sessie die maar liefst meer dan 1,5 miljoen streams behaalde.

Met zijn gevoel voor komende trends, besloot Défano een Youtube kanaal te starten. Ook hier werd hij al snel razend populair en groeide zijn following enorm door zijn sketches, pranks en andere kort video’s. Hij wist precies op de jeugd in te spelen en wist wat ze leuk vonden. Niet alleen op Youtube maar ook op Instagram vermaakt en inspireert hij zijn fans iedere dag weer. In 2015 besloot Défano werk te maken van zijn presenteer ambities. Hij begon met het Youtube programma ‘#WATWEETJIJ?!’. Met zijn originele en humoristische vraagstelling gaat Défano de straat op om de algemene kennis van de Nederlanders en Belgen te testen. Het programma zorgt ervoor dat Défano zijn presenteer talent kan laten zien aan een groot en groeiend publiek.

Eind 2017 maakte Défano zijn debuut als de reporter voor ‘RTL Late Night’ bij Humberto Tan en het NTR-programma ‘Rauwkost’. Ook is hij te zien in meerdere films, waaronder de film ‘F<3 de Liefde’ en ‘Misfit’. Daarnaast heeft Defano de smaak ook te pakken met het stem acteren.

Hieruit kunnen we zeker stellen dat het multitalent Défano Holwijn een veelzijdige jongen is met veel ambities die hij een voor een waar blijft maken.

Currently no news.