101Barz gaat op tour

06/10/16

Dit jaar bestaat 101Barz tien jaar! Om dat te vieren gaat Rotjoch het hele land door samen met de grootste hiphop-artiesten die de afgelopen jaren zijn langsgekomen.

Vijf steden

In samenwerking met Appelsap Fresh Music Festival en Topbillin’ worden er in december vijf steden op zijn kop gezet. Elke show heeft een andere selectie van de beste artiesten, dus elke show is een ervaring op zich. De line-up en andere specials worden in aanloop naar de shows bekendgemaakt.

De kaartverkoop start vandaag via de verschillende poppodia.

09 dec Effenaar, Eindhoven
10 dec Muziekgieterij, Maastricht
15 dec Hedon, Zwolle
16 dec Annabel, Rotterdam
29 dec TivoliVredenburg, Utrecht

101Barz

Broederliefde, Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Sevn Alias, Fresku en Mr. Polska. Noem een hiphopartiest en je kunt er vanuit gaan dat ze aan het begin van hun carrière en gedurende hun loopbaan over de vloer kwamen bij 101Barz. In 2006 besloot Angelo Diop, beter bekend als Rotjoch, het platform te starten en tien jaar later zijn de studiosessies een begrip geworden.

Niet alleen binnen de hiphopscene, maar ook ver daarbuiten. 101Barz is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. ‘Rotjoch op je beeldscherm!’ Nee, Rotjoch op je podium en dat wil je niet missen!