7 juni: De Jeugd in het Olympisch Stadion!

31/01/19

De Jeugd Van Tegenwoordig geeft op 7 juni een show onder de titel “1000” in het Olympisch Stadion, Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de band, en de grootste show ooit gegeven in de Nederlandstalige hiphop. De kaartverkoop start 4 februari om 10:00 uur via www.dejeugdvantegenwoordig.com

De Jeugd Van Tegenwoordig is na twee uitverkochte Heineken Music Hall shows bij het tienjarig jubileum klaar voor het grote werk. Met hun duizendste show gaan ze in het Olympisch Stadion geschiedenis schrijven met de grootste show uit de Nederlandstalige hiphopgeschiedenis.

“Hoe dan. Gaat de Jeugd in onze stad Amsterdam staan in het Olympisch Stadion, waar grootheden als André Hazes en Leonard Cohen hebben opgetreden? Bestaan ze veertien jaar? Hebben ze al 999 shows gedaan??
Dit slaat inderdaad nergens op. Maar wat slaat nog wel ergens op in onze waanzinnige wereld deze dagen? Zelfs het nieuws is tegenwoordig gelogen. Maar een ding is zeker. Op 7 Juni speelt de Jeugd de hardste show allertijden. Dit wordt een viering van het leven met al onze fans. Fact.” aldus Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo.

De Jeugd Van Tegenwoordig werd in 2005 bekend met de nummer-1 hit ‘Watskeburt?!”, wat een revolutie in de Nederlandse hiphop ontketende. In de veertien jaar die volgde scoorde ze hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Hollereer’ en ‘De Formule’. De band won meerdere 3FM Awards, een Edison en de Poprijs. De Jeugd stond meerdere malen op festivals als Lowlands, Mysteryland, sZiget Festival, Appelsap en Concert at SEA. Ze verkochten twee keer de Heineken Music Hall uit en deden afgelopen najaar een uitverkochte clubtour met ondermeer vijf shows in de Melkweg Amsterdam.

De Jeugd Van Tegenwoordig

“1000”

Olympisch Stadion – 7 juni 2019

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 39,95 EURO op maandag 4 februari om 10:00 uur via www.dejeugdvantegenwoordig.com.

 

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor De Jeugd van Tegenwoordig. Wil je De Jeugd van Tegenwoordig boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.