All Night met Joost van Bellen

02/11/18

Het is obscuur, broeierig, intens, gevaarlijk…een beetje geil ook wel. De Allnighters van Joost van Bellen in de Melkweg zijn een begrip op zich. Elke vrijdag in de Melkweg Amsterdam speelt de DJ zijn sets, die nu ook terug te luisteren zijn:

“Tadaaaaaaa!
Tromgeroffel, alles!

Dit is deel 1 van m’n afgelopen All Nighter in de Melkweg, opgenomen vanaf één minuut voor middernacht op 5 oktober.
Het is het opbouwstuk, dat heel slinks verandert in een knalfuif.

 
Deel 2 staat ook al online. Die is steviger en raast lekker door, totdat ik klaarblijkelijk écht te veel gezopen had, bijkans door m’n hoeven zakte en er een gezellig soepzooitje van maakte.
Deze vrijdagnacht flik ik het wederom: vijf uur of langer vooral nieuwe muziek door die speakers van de zolderzaal van de Melkweg pompen. De dop blijft op de fles. Is het plan.

 
Wie zie ik linksvooraan?
Ik zou het écht heel tof vinden als jullie ALLEMAAL langskomen.”
 

Tickets beschikbaar via de Melkweg:
Joost van Bellen All Night
Zaterdag 02 november – 00:00
Melkweg Amsterdam (Upstairs)

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Joost van Bellen. Wil je Joost van Bellen boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.