Bizzey op 1 in Album Top 100

23/02/18

Vorige week vrijdag bracht Bizzey zijn eerste solo album uit via Noah’s Ark, getiteld ‘November’. Een persoonlijke mijlpaal voor Bizzey, die na zijn stop bij Yellow Claw zich volledig focust op zijn solo carriere. En niet geheel zonder succes. De laatste anderhalf jaar scoort hij aan de lopende band diverse hits, in de clubs, op de radio, Spotify, YouTube en in de hitlijsten. Na successen als ‘Traag’, ‘Badman Ollo’, ‘Doe Je Dans’, ‘Blow It All’ en ‘Challas’ kwam onlangs de eerste single ‘Ja’ van het album op nummer in binnen in de Dutch Single Top 100.

Vandaag komt ook het album ‘November’ op 1 binnen in de Album Top 100.

Congratz bro, nothing but love en respect voor al het harde werk!

Photo credit: @shxtsfiredofficial

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Bizzey. Wil je Bizzey boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Hillie Zoetelief.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.