Braz breekt eigenhandig BKS af

11/06/18

Braz stond afgelopen weekend op Best Kept Secret en dart is niet onopgemerkt voorbij gegaan…

“Bij de Four kun je tijdens BKS terecht voor dj-sets van St. Paul en zijn bekende en/of bevriende gasten, maar bijna ieder jaar staat er ook een toffe Nederlandse hiphop-act op het programma. Dit jaar is de eer aan Braz. Hij is een bekende kop in de hiphopscene, vaak te zien op het podium of in sketches met Fresku. Vorig jaar bracht hij zijn solodebuut Brazpark uit, een nieuwe ep is onderweg. Hij vertelt dat dit zijn allereerste solo festivalshow is, dus trekt hij alles uit de kast. Hij rapt zijn razendsnelle verses, zingt als een R&B-ster, schreeuwt als een waanzinnige, en ondertussen springt hij continu over het piepkleine podium van Four. Het publiek gaat volledig met hem mee. “

Lees het volledige verslag op de website van 3voor12.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Braz. Wil je Braz boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Edwin Mulder.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.