Coveralbum ‘De Jeugd, Vertegenwoordigd’ verschijnt op 15 januari

08/01/16

Op 15 januari verschijnt ‘De Jeugd, Vertegenwoordigd’, een coveralbum met klassiekers van het vierkoppige fenomeen door diverse grootheden.

Deze megalomane ode is de kers op de taart van het grote tienjarig jubileum dat de heren op Pinkpop, Lowlands, door het hele land, bij onze Zuiderburen en tweemaal in de HMH bracht.

Op ‘De Jeugd, Vertegenwoordigd’ hoor je onder meer Guus Meeuwis en Nielson die onder begeleiding van de New Cool Collective big band ‘Sterrenstof’ onder handen nemen. Of wat dacht je van Glennis Grace die ‘Huilend Naar De Club’ gaat, Trafassi die iedereen ‘De Stofzuiger’ leert of een mysterieuze interpretatie door Frank Boeijen van ‘Het Mysterie Van De Koude Schouder’.

Bekijk hieronder de volledige tracklist en luister hier alvast naar de eerste track, ‘Sterrenstof’ door Guus Meeuwis en Nielson.

1. Guus Meeuwis & Nielson – Sterrenstof
2. Trafassi – De Stofzuiger
3. Glennis Grace – Huilend Naar De Club
4. Raymond Vh Groenewoud – Deze Blanke Jongen Komt Zo Hard
5. The Kik – Wij Zijn Vuilnis Man
6. Triggerfinger – Sexy Beesten
7. Re-Play – Niet Als Jouw
8. Daan – 100 Dollar Bill
9. Frank Boeijen – Het Mysterie Van De Koude Schouder
10. Peter Beense – Get Spanish

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor De Jeugd van Tegenwoordig. Wil je De Jeugd van Tegenwoordig boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker(s): Shalouw Sophy.
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.