Dance Alone krijgt Joost van Bellen (& Mason) remix treatment

11/07/18

De nieuwe single Dance Alone van art pop collectief ‘Beau Battant’ heeft de remix treatment van Joost van Bellen & Mason ontvangen. De remix beleefde eerder dit jaar zijn premiere tijdens het New Dutch Wave programma op SXSW. Het origineel en de remix zijn te beluisteren via de diverse steamingdiensten.

In other new, Joost host traditiegetrouw zijn eigen Transformer stage op het open minded Milkshake Festival in Amsterdam. Samen met partner in crime Zu Browka heef hij een playlist samengesteld om alvast in de stemming te komen.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Joost van Bellen. Wil je Joost van Bellen boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.