De Jeugd claimt een week lang de Melkweg

06/11/18

Vijf uitverkochte shows en een filmfestival

De week van 12 t/m 18 november is gebombardeerd tot De Jeugd van Tegenwoordig week in de Melkweg. De living hiphop legends staan maar liefst vijf keer in één week in een uitverkochte Max en breken daarmee alle records – een prestatie nooit eerder voorgegaan in de geschiedenis van de Amsterdamse popzaal.

De reeks concerten is tevens de kick-off van hun najaarstour door Nederland en België rondom het 7e studio album ‘Anders’. Het album komt vrijdag 9 november uit, de eerste single en video ‘Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit’ is sinds vorige week vrijdag uit. De supports in de Melkweg worden o.a. verzorgd door Gotu Jim en Bokoedro.

Naast de concerten vindt er een heus DJVT Filmfestival plaats in de Cinema, waar de heerschappen Faberyayo, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Bas Bron hoogstpersoonlijk een selectie van hun lievelingsfilms hebben gemaakt. Een greep uit de filmcollectie: Akira (1988), Ghost in the Shell (1995), Terminator 2: Judgement Day (1991) en Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004).

Als kers op de taart kun je in Melkweg’s nieuwe café/restaurant MILK een Mariokart WiWaWedstrijd spelen en Pim Pam Fred Karaoke zingen, met louter hits van De Jeugd van Tegenwoordig.

12-11 DJVT live, support: Bokoedro
13-11 DJVT live, support: Mike Dinero
14-11 DJVT live, support: Gotu Jim
15-11 DJVT filmfestival + Mariokart WiWaWedstrijd
16-11 DJVT filmfestival + Pim Pam Fred Karaoke
17-11 DJVT live, support: Quesswho
18-11 DJVT live, support: Chun Sensei

Films:
Akira / Dirty Dancing / Eternal Sunshine of the Spotless Mind / Ghost in the Shell / Sonatine / Terminator 2: Judgement Day / The Bodyguard / Upstream Color

Meer info:www.melkweg.nl
De Jeugd van Tegenwoordig Filmfestival: www.melkweg.nl/t/71

Voor de shows in Den Haag (Paard) op 24-12 en in Tilburg (013) zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Bestel ze hier:

 

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor De Jeugd van Tegenwoordig. Wil je De Jeugd van Tegenwoordig boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.