Debuut single Rob Black: Influencer

06/03/19

De debuut single ‘Influencer’ van Rob Black is vanaf nu overal te beluisteren. Het is de eerste single van zijn aankomende EP ‘Nachtritme’. De EP komt in de zomer van 2019 uit.

De track is te beluisteren via Spotify & Youtube:

De Amsterdamse DJ én producer Rob Black heeft als frontman van de succesvolle DJ act Girls Love DJs al vele draaiuren op zijn naam staan. Nu is het tijd voor een volgende stap, waarin Rob Black zijn carrière zal voortzetten als solo act. Hij weet als geen ander de juiste sfeer neer te zetten in zijn sets, waarin house de boventoon voert met ritmische invloeden uit hiphop. Kortom, met zijn karakteristieke veelzijdigheid als DJ levert hij de perfecte muzikale cocktail voor hedendaagse clubs en festivals.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Rob Black. Wil je Rob Black boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Maaike van der Mark.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.