DOLF brengt eerste EP ‘Nighttime’ uit

11/08/17

DOLF brengt vandaag zijn debuut-EP ‘Nighttime’ uit. DOLF is het nieuwe project van Ruud Geurts, nadat hij eind vorig jaar stopte als FeestDJRuud met twee uitverkochte shows in de AFAS Live. DOLF staat aan de vooravond van een internationale doorbraak nadat hij vorige week al op Tomorrowland draaide en dit najaar op tour gaat door de Verenigde Staten.

Eind vorig jaar stopte Ruud, geboortenaam “Rudolf”, Geurts verrassend met FeestDJRuud. Na 1250 shows in clubs en op de grootste festivals had hij voor zijn gevoel het hoogtepunt bereikt. Hij nam afscheid met twee uitverkochte shows voor 12.000 man in de AFAS Live. Tijdens de laatste show lanceerde Geurts zijn nieuwe solo DJ-project ‘DOLF’ en debuutsingle ‘Fuck It All Up’. Inmiddels staat de track al op meer dan vier miljoen streams en is het tijd voor debuut-EP ‘Nighttime’ met muziek die zowel voor de clubs als radio bedoeld is. Op de EP, die 11 augustus uitkomt op het Barong Family label van Yellow Claw, werkt hij samen met ‘Moksi’ en de Koreaanse ‘DJ Soda’.

DOLF: ‘Na een kleine sabbatical, ben ik mijzelf opnieuw aan het uitvinden. Zowel muzikaal als privé ben ik weer aan het genieten. Met DOLF kan ik een andere kant van mijzelf laten zien en ik ben enorm dankbaar dat nu al veel mensen mij op een podium plaatsen om dat te laten zien. De eerste reacties op de EP zijn zeer positief, dus ik kan niet wachten om dit aan een groter publiek te laten horen.’

DOLF stond deze zomer al in Singapore en op festivals als Tomorrowland, Solar Weekend Festival en 7th Sunday. Vanaf september gaat hij vier weken op tour door de Verenigde Staten als support van Yellow Claw’s ‘Los Amsterdam Tour’.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor DOLF. Wil je DOLF boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker(s): Rosalie Pierre.
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.