Drivah presents RIDE @Paradiso

04/10/18

RIDE is de nieuwe clubnacht in Paradiso voor hiphop liefhebbers die het liefst in de hoogste versnelling de nacht induiken. De onstopbare motor achter dit concept is DJ Drivah, die je kent van zijn onvergetelijke sets tijdens grote festivals als oa. Encore, Lowlands, Appelsap en WOO HAH. De linkerbaan lonkt, dus wees klaar om overtoeren te draaien tijdens optredens van de beste dj’s en live acts die de hiphop scene van nu te bieden heeft.

Op vrijdag 9 november vindt de eerste editie plaats in Paradiso. Tijdens de optredens van “Real Ting” Stefflon Don en Cho wordt er absoluut geen gas terug genomen.

Daarnaast zijn daar Dj Drivah, Wef, & Deejay Abstract daar om de overdrive compleet te maken. Niemand minder dan 4shobangers, één van de onmisbare krachten binnen de scene, zal de host van de avond zijn.

Kaartverkoop gaat meteen van start.

Drivah presents RIDE: Vrijdag 09 November 2018, Paradiso Amsterdam
Live: STEFFLON DON, CHO
Dj’s: DRIVAH, ABSTRACT, WEF, SO JUJU, COLORFUL SOUNDSYSTEM
Host: 4SHOBANGERS
Locatie: Paradiso
Tijd: 0:00 – 5:00
Voorverkoop: €17,50-
Deur: €20,-

(Beide kaarten inclusief lidmaatschap) via Ticketmaster
Meer info via: www.ride-online.com

 

 

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Drivah. Wil je Drivah boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Hakim El Kordi.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.