Equalz @ Topbillin’

24/11/16

Vandaag slaat Topbillin’ de handen ineen met Equalz!

Dit Rotterdamse duo bestaande uit AlwaysBizzy en Stylez is te herkennen aan hun altijd dansbare tracks, pakkende hooks en overload aan feelgood op het podium.

Na hun eerste releases ‘Zo Nice’ en ‘Bye Bye’ deden ze een klein stapje terug om vervolgens met ‘Don’t Worry’ en ‘Cardio’ keihard terug te komen. Met de debuut EP ‘Update’ is Equalz klaar om de top te bestormen en hun plaats te claimen tussen de rest van de Nederlandse urban en hiphop.

Stadgenoten Broederliefde zijn al fan en tipte de mannen bij De Wereld Draait Door als de ‘next best’ voor de aankomende jaren! Dus don’t worry, van deze mannen ga je nog veel horen!

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Equalz. Wil je Equalz boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Hakim El Kordi.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.