Exclusief solo-concert Josylvio in België

30/01/20

Speciaal voor alle Belgische fans gaat Josylvio op vrijdag 27 maart 2020 een eenmalig concert spelen in De Shop. Josylvio, bekend van o.a. de hits ‘Hey Meisje’ en ‘Catch Up’, is in België ontzettend populair en voor al zijn Belgische fans gaat hij een groots concert spelen in De Shop in Antwerpen.

Platina en goud is de normaalste zaak

Josylvio presteert op eenzame hoogte en dat blijkt uit de onnavolgbare successen en onderscheidingen die hij op zijn naam heeft staan. Hij ontving met zijn tweede album ‘Twee Gezichten’ (2017) gouden en platina-platen voor zijn tracks ‘Abu Dhabi’, ‘Kleine Jongen’ en ‘Westside’. Het album ‘Hella Cash’ (2018) ging platina en Josylvio was in 2018 de meest gestreamde Nederlandse artiest. Daarnaast verkocht hij de meeste albums en had hij de meeste views op YouTube in Nederland. Josylvio’s vierde album ‘Gimma’ (2019) schoot direct na de release voor meerdere weken naar de nummer #1 positie in de hitlijsten en werd in de eerste week bekroond met een gouden plaat.

Concert ontvangt vijf-sterrenrecensie

Eind 2019 stond Josylvio met zijn eigen concert in De Melkweg in Amsterdam. De show was legendarisch, volledig uitverkocht en kreeg een vijf-sterrenrecensie van de NRC. Dit concert gaat Josylvio nog één keer overdoen in De Shop in Antwerpen. Samen met bevriende gastartiesten, een voorprogramma en veel special effects geeft hij zijn fans ongetwijfeld wederom een onvergetelijke show.

Tickets zijn vanaf morgen 10:00 verkrijgbaar via de website van De Shop.

 

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Josylvio. Wil je Josylvio boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker(s): Shalouw Sophy.
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.