FeestDJRuud geeft dit jaar drie exclusieve shows

15/04/19

FeestDJRuud keert dit jaar terug voor drie grote live shows onder de naam “Lonely at the tap”. Hij geeft een show op WiSH Outdoor, Solar Weekend Festival en staat 21 december met een eigen programma in de Paradiso te Amsterdam. FeestDJRuud maakte in 2016 bekend te stoppen met optreden en nam afscheid met twee uitverkochte shows in de Heineken Music Hall. De kaartverkoop van de show in Paradiso start zaterdag 20 april 10:00 uur via de website van Paradiso.

“Na mijn stoppen in 2016 ben ik onder de naam DOLF internationaal stappen aan het maken, maar blijft het ongekend hoeveel appjes, faxen en briefpost ik nog wekelijks ontvang met de vraag of ik weer FeestDJRuud shows wil gaan doen. Blijkbaar is er een gat ontstaan dat niet wordt opgevuld. Op deze manier kan ik drie exclusieve shows doen die allemaal anders zullen zijn. Ik kan niet wachten om de trucendoos weer uit te kast te halen tijdens WiSH Outdoor, Solar Weekend festival en in Paruudiso!”, aldus FeestDJRuud.

FeestDJRuud is befaamd om zijn live shows met een bonte verzameling aan opblaasbeesten, crowdsurfs, sitdowns, salto’s, flügels, polonaises en confettikanonnen. In vijf jaar tijd deed hij meer dan 1.000 shows op alle grote dance en popfestivals, buitenlandse tours langs de Europese en Caribische stranden. FeestDJRuud heeft drie gouden en één platinum plaat in ontvangst mogen nemen voor hits als ‘Gas Op Die Lollie’ en Weekend’ (feat. Dirtcaps en Sjaak). In 2016 maakte hij bekend te stoppen met optreden en nam afscheid met twee uitverkochte shows in de Heineken Music Hall onder de titel “Feest To Black”.

FEESTDJRUUD

  • Zaterdag 6 juli – WiSH Outdoor, Beek en Donk
  • Zondag 4 augustus – Solar Weekend Festival, Roermond
  • Zaterdag 21 december – Paradiso, Amsterdam

De kaartverkoop voor de festivals zijn gestart. De kaartverkoop van de show in Paradiso start zaterdag 20 april om 10:00 uur via de website van Paradiso.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor DOLF. Wil je DOLF boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker(s): Rosalie Pierre.
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.