Idaly @ ESNS 2019

04/12/18

Idaly zal tijdens Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2019 on stage staan!

Nederland maakt een aantal jaren geleden kennis met Idaly als één van de leden van het New Wave collectief. Hij is onder meer te horen op Hoog/Laag en No Go Zone, stond op grote festivals als Appelsap en Lowlands en won met New Wave de Popprijs. In het daaropvolgende jaar verscheen zijn solo-debuut ‘Eindelijk’ bij Top Notch gevolgd door een reeks van EP’s die hem uiteindelijk twee dikke hits opleveren met ‘Wine Slow’ ft. Ronnie Flex, Bizzey Famke Louise en ‘Lil Mama’ samen met Josylvio. Met een album op komst is het zonder twijfel Idje season!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik sta op Noorderslag dit jaar⚔️🔥

Een bericht gedeeld door de boy (@idalyfaal1087) op


De aankomende editie van ESNS vindt plaats in Groningen van 16 tot en met 19 januari 2019. Met deze laatste aankondiging maakt ESNS de line up compleet met 290 opkomende Europese acts, die in januari op Eurosonic aantreden.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Idaly. Wil je Idaly boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Eliza Ammeraal.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.