Luek, De Jeugd op Down The Rabbit Hole!

28/06/18

Als Rabbits in Residence, want na hun show in Hotot op vrijdagmiddag blijft de Jeugd van Tegenwoordig ook de rest van het festivalweekend actief plakken. Zo presenteert WiWa een talkshow, schept Vjèze het door hoge muren omsloten kunstwerk De Paradijselijke Tuin, verzorgt Yayo samen met Sef voor een livepubliek de podcast YOUS & YAY: NEW EMOTIONS en host de hele club én een keur aan gerenommeerde gast-dj’s vanachter de decks zaterdagnacht de open-air clubnacht Seksueel Relevant in Avant Garden.

Poeh hé, nog meer? Met deze onvermoeibare gasten weet je het nooit, dus je bent gewaarschuwd.

Maar De Jeugd is natuurlijk niet alleen op DTRH. Je checkt daar ook deze andere Topbillin’ acts:

 

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor De Jeugd van Tegenwoordig. Wil je De Jeugd van Tegenwoordig boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.