LUEK! op 2e plek in Album Top 100

23/02/18

Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn ons muzikaal gezien al meer dan tien jaar te slim af. Zo ook met hun laatste wapenfeit ‘Luek’, een eigenzinnig album weer vol geniale beats en uitdagende lyrics. Op de laatste dag van hun kleine, intieme clubtour komt het album op nummer 2 binnen in de Album Top 100. ‘Luek’ is het 6e album van De Jeugd van Tegenwoordig en hun 4e Album top 10 notering. Stream m hier:

De Jeugd was vanochtend nog bij Domien op 3FM. Check het item hier: LUEK! DJVT bij Domein op 3FM.

Check ook de Interviews bij Noisey: Willie rangschikt de allerbeste albums van zichzelf & Vieze Freddy uit zijn ontploffingsdrang door zichzelf als vulkaan te schilderen.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor De Jeugd van Tegenwoordig. Wil je De Jeugd van Tegenwoordig boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.