NEW: Anne Fay – Rise

02/11/18

Anne-Fay bracht vandaag de videoclip van ‘Rise’ uit. De single die eind oktober uitkwam is het vervolg op de eerste single van Anne-Fay; ‘Lioness’, die buitengewoon goed werd ontvangen.

Anne-Fay over Rise: ‘This track happened’. Tijdens de eerste studiosessie met producer Mihai Puscoiu (die ook mede het ISON-album van Sevdaliza produceerde) kwam de heftige uithaal er opeens uit. Die allereerste recording is in de track gebleven.

Anne-Fay sloot op Lowlands een show af met Rise en liet het publiek letterlijk in tranen achter. Door de vele emotionele reacties besefte ze zich dat ze deze track moest uitbrengen. Rise gaat over een donker moment in je leven, waarbij je weet dat je er ooit uit gaat komen. Het heeft alleen veel tijd en wilskracht nodig.

 

 

 

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Anne-Fay Wil je Anne-Fay boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.