Nieuw bij Topbillin’: Josylvio

31/10/19

We zijn trots dat Topbillin’ per vandaag exclusief de boekingen gaat verzorgen voor Josylvio!

Zijn debuutsingle en tevens gouden plaat ‘Le7nesh’ bracht hij uit in 2015. Het succes bleef niet lang onopgemerkt en al snel volgde zijn, inmiddels gouden, debuutalbum ‘Ma3seb’ in 2016.

Daarna volgde zijn tweede album ‘Twee Gezichten’ in 2017 en wist hij binnen een korte tijd gouden en platina platen te ontvangen voor zijn tracks ‘Abu Dhabi’, ‘Kleine Jongen’ en ‘Westside’. Josylvio is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop- en rapscene. Ook in het festivalcircuit maakt Josylvio zijn naam meer dan waar en heeft hij inmiddels gestaan op WOO HAH, Encore, Appelsap, Dutch Valley, Oh My Festival en Summer Festival in Antwerpen.

In september 2017 bracht Josylvio de track ‘Ride or Die’ uit en wist binnen week te belanden op de felbegeerde nummer 1 positie in de officiële hitlijst van Nederland. Een uitzonderlijke prestatie voor een soloartiest zonder featurings dat bekroond werd met een dubbel platina award. In 2018 presteerde hij wederom hetzelfde door een nummer 1 hit te scoren met de multi-platinum track ‘Catch Up’. De tweede single van zijn nieuwe album ‘Hella Cash’ welke uitkwam in februari 2018 en eveneens binnenkwam op 1 in de Nederlandse album Charts. Hetzelfde geldt voor zijn nummer 1 hit ‘Hey Meisje’.

Het album ‘Hella Cash’ ging platina en Josylvio was in 2018 de meest gestreamde Nederlandse artiest. Daarnaast verkocht hij de meeste albums en had hij de meeste views op YouTube in Nederland. Dit jaar ging Josylvio’s vierde album ‘Gimma’ na release direct naar de #1 positie van de albumlijsten.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Josylvio. Wil je Josylvio boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker(s): Shalouw Sophy.
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.