Nieuw bij Topbillin’: Tabitha

30/11/18

We zijn trots dat Topbillin’ per vandaag exclusief de boekingen gaat verzorgen voor Tabitha!

Tabitha Foen-a-Foe, beter bekend als Tabitha is een Nederlandse zangeres. Je kan Tabitha kennen van de hit ‘Is Dit Over‘, dit nummer werd een groot succes in Nederland met maar liefst 10 miljoen views op YouTube en 17 miljoen streams op spotify.

Na een lange reis door o.a. Los Angeles en London waar zij aan haar muziek werkte en zichzelf ontwikkelde als zangeres en songwriter, was Tabitha meer dan klaar voor haar nieuwe hoofdstuk in Nederland.

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex en SFB tekende Tabitha in 2017 bij het muzieklabel Topnotch en in April 2018 releasde zij haar debut EP ‘Gevonden In Verdwalen‘. Op dit EP staan samenwerkingen met Murda, Jayh Jawson en Josylvio. Inmiddels is ‘Gevonden In Verdwalen‘ al meer dan 12 miljoen keer gestreamed en kunnen wij met trots zeggen dat dit een succes is!

Ook richtte Tabitha in 2017 haar stichting “Mooi zoals je bent” op waar in zij samen met haar zus en collega zich richten op jongeren motiveren en stimuleren door evenementen en trainingen aan te bieden die onderdeel zijn van hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces.

Momenteel werkt Tabitha hard aan haar tweede EP die zal uitkomen in September 2018. Haar nieuwste single ‘Come My Way’ is een goed voorproefje hierop!

 

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Tabitha. Wil je Tabitha boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Eliza Ammeraal.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.