Nieuw: Chanterpanter – Rob Black ft. Ome Omar

24/05/19

Rob Black dropt vandaag een nieuw single! Na ‘Influencer’ is het nu tijd voor ‘Chanterpanter’! Check het nummer hier via jouw favoriete streamingdienst of hieronder via Spotify:

De Amsterdamse DJ én producer Rob Black heeft als frontman van de succesvolle DJ act Girls Love DJs al vele draaiuren op zijn naam staan. Nu is het tijd voor een volgende stap, waarin Rob Black zijn carrière zal voortzetten als solo act. Bij zowel collega dj’s als zijn publiek staat hij bekend om zijn unieke mixing skills. Kortom, met zijn karakteristieke veelzijdigheid als DJ levert hij de perfecte
muzikale cocktail voor hedendaagse clubs en festivals.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Rob Black. Wil je Rob Black boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Rosalie Pierre.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.