Nieuw werk van The Partysquad!

20/11/18

The Partysquad & James Francis – Bring You Home”, is sinds het uitbrengen van het Nederlandstalige album weer de eerste internationale release van het duo. Het resultaat: een heerlijke feel good plaat vol energie en good vibes.

Bekijk de clip van ‘Bring You Home‘ hier:

De track is het begin voor een nieuwe tijd waarin The Partysquad zichzelf weer meer gaat richten op buitenlandse markten. Weer? Jazeker. Laten we de samenwerkingen uit het verleden met Afrojack, M.I.A. en Major Lazer niet vergeten.

Na de Nederlandse markt te hebben veroverd met meer dan 50 miljoen streams, duizenden optredens en verschillende prijzen, zetten de mannen van The Partysquad met deze track weer stappen op internationaal niveau.

Dit is niet de eerste keer dat James Francis en The Partysquad een samenwerking zijn aangegaan. Na hun kennismaking in Suriname werkten ze samen aan een track voor op het album “Nachtwacht” van The Partysquad.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor The Partysquad. Wil je The Partysquad boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker(s): Rosalie Pierre.
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.