Op je TV: Rico & Sticks x Typhoon in Ziggo Dome

03/10/18

Het was de grootste show in de geschiedenis van de Nederlandstalige hiphop! Het concert van Rico & Sticks x Typhoon in de Ziggo Dome in Amsterdam. Bekijk ‘m aanstaande Zaterdag 6 oktober via NPO3 23:55/00:45.

Tijdens de 3-uur durende show in de Ziggo Dome kwamen oude klassiekers, maar ook nieuw werk aan bod. Naast het trio betraden diverse gastartiesten het podium waaronder Postmen, Liesbeth List en Paskal Jakobsen. Uiteraard waren vrienden Kubus, A.R.T., Dazzled Kid, Blaxtar, Winne, Jiggy Djé, en Dr. Moon ook van de partij.

Ben Houdijk (3FM) was erbij en maakte onderstaande prachtplaatjes. Bekijk alle foto’s hier.

Promoters: Topbillin’ in samenwerking met Twist Agency

 

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Rico & Sticks. Wil je Rico & Sticks boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.